Kuptimi i opsioneve të tregtimit të ndërmjetësit Forex

Opsionet Forex dhe Binare

Mirë se vini në Tregtarin Binar, një burim i vlefshëm informacioni, këshilla dhe mësimi për tregtarët e rinj ose me përvojë që kërkojnë të mësojnë më shumë rreth opsioneve binare, Forex Trading dhe Cryptocurrency. Në faqen tonë të internetit do të keni qasje të pakufizuar në vijim:
• Informacione themelore për llojet e opsioneve, psikologjinë e tregtisë dhe krahasimin e kostos
• Ndihma për strategjinë - menaxhimi i parave, llojet e ndryshme të strategjisë dhe analiza teknike
• Shqyrtimet e ndërmjetësit - informacione të qarta në lidhje me ndërmjetësit më të mirë të verifikuar
• Mashtrimet - këshilla për zbulimin e mashtrimeve të mundshme
• Llogaritë demo - vlerësime në llogari të ndryshme demo
• Sinjalet - informacione kryesore për një gamë të sinjaleve të ndryshme
• Blog-u i opsioneve - njoftohuni me postimet tona të fundit në tregtimin e opsioneve

Arsimi bazë

Tregtimi fillestar i opsioneve dhe analiza teknike

Tregtimi i opsioneve binare dhe analiza teknike

Kur bëhet tregtimi në opsione binare, kërkohet që të vlerësohet drejtimi në të cilin çmimi i një aktivi mund të lëvizë, duke iu referuar një çmimi grevë, në fund ...

Linjat e Trendit - Mjet i dobishëm në tregtinë e opsioneve binare

Linjat e Trendit - Mjet i dobishëm në tregtinë e opsioneve binare

Opsionet binare po rriten në popullaritet tek investitorët globalë me tiparet e tij thjeshtësuese dhe avantazhet e shumta. Sidoqoftë, pasi që opsionet binare kërkojnë një për të vlerësuar tendencat e ardhshme të aktivit ...

Burimi me një ndalesë për tregtimin e opsioneve

Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar këshilla për zhvillimin e strategjisë ose dëshironi të kryqëzoni rishikimet në brokerat më të mirë, në faqen tonë të internetit ju sigurohen tregtarë të rinj dhe me përvojë me të gjitha informacionet kryesore.

Binary.com

  • Shënoni Aplikacionin e Tregtisë
  • Tregtimi 24 / 7
  • Shuma minimale e tregtisë 1 $
  • Llogari Demo Falas
Bonus falas 20 $
Vizitoni Tani

Bunary ka ofruar shërbime të tregtimit në internet që nga viti 1999. Për mbi katër vjet, ne kemi zhvilluar vazhdimisht platformën tonë të tregtisë universale, ndërsa bëjmë gjithçka që mundemi për ta bërë tregtinë të rehatshme dhe fitimprurëse për ju.

Çfarë është Forex?

Forex është tregu i këmbimit valutor ku monedhat tregtohen kundër njëri-tjetrit në çifte. Tregu i këmbimit valutor përbëhet nga monedha nga çdo vend, që tregtohen 24 orë në ditë, nga e hëna deri në të shtunë.

Tregtimi Forex funksionon duke blerë një monedhë ndaj një tjetri monedhë. Monedhat janë gjithmonë në çifte me monedhën e parë në çift (një në të majtë) të quajtur monedhë 'bazë', ndërsa monedha tjetër në çift (në të djathtë) quhet monedha 'counter'.

Shembull: EUR / USD - EUR (Euro) është monedha bazë dhe USD (Dollar amerikan) është monedha kundër.
Fitimi (ose humbja) bëhet nga një monedhë që vlerëson ose zhvlerëson ndaj monedhës tjetër në një çiftim të monedhës.

Ju blini një palë të monedhës nëse besoni se monedha bazë do të forcohet kundrejt monedhës së kundërt. Ju shesni një palë monedhe nëse besoni se monedha bazë do të dobësohet kundër monedhës së kundërt.

Pips

Fitimi matet në Pips - Përqindja në Pikë. Pothuajse të gjitha çiftet e monedhave janë kuotuar në vendet dhjetore 5 me ndryshimin në vendin dhjetor përfundimtar - i referuar si një "pip". Për shembull, EUR / USD vlerësohet në 1.3542 - 2 në fund është tub. Nëse çmimi i EUR / USD u rrit në 1.3544, atëherë EUR / USD thuhet se janë rritur pips 2.

Përhap

Kur blini ose shisni një monedhë gjithmonë ekziston një kuotë prej dy çmimesh - Një çmim oferte dhe një çmim i pyetjes. Dallimi midis çmimeve quhet përhapja. Mimi i ofertës përfaqëson çmimin maksimal që një blerës është i gatshëm të paguajë për një monedhë, ndërsa çmimi i pyetjes përfaqëson çmimin minimal që një shitës është i gatshëm të marrë për monedhën.

levave

Tregtimet në Forex janë lëshuar, në rastin e ndërmjetësve Forex, levave të 100: 1 ofrohet. Kjo do të thotë që çdo tregti zmadhohet me 100 herë, duke mundësuar fitime më të larta pasi tregtari është në gjendje të rrisë shumën e blerë.

Robot Forex për përvojën konkurruese të tregtimit

Nëse jeni një tregtar që dëshironi të tregtoni duke përdorur robotët Forex pasi mendoni se mund të bëjnë më mirë se ju, nuk jeni vetëm ata që mendoni kështu. Për shkak se tregtimi në Forex ndikohet nga ndjenjat dhe emocionet e tregtarit individual, shumë kohë vendimet priren të dështojnë. Kjo nuk është ajo që dëshironi kur tregtoni palë monedhe; Prandaj, ju duhen robotë Forex.Lessshtë e panevojshme të thuhet se roboti Forex është softuer kompjuterik i automatizuar, i cili tregtohet në thelb tek tregtarët që kanë pak ose aspak njohuri për algoritmet komplekse të tregut të tregtisë Forex. Shtë thelbësore të dihet që tregtarët pretendojnë se fitimet mund të fitohen edhe kur nuk jeni përpara kompjuterit tuaj; megjithatë, ju duhet të buroni nga organizata e duhur.

Sigurohuni që ata vërtet janë ato që tregtohen, sepse nëse nuk arrini të zgjidhni robotin e duhur Forex, shanset janë që mund të mos arrini fitime. Prandaj, zgjidhni robotët Forex nga xhungla e ofruesve. Pasi që ka një mori robotësh tregtimi Forex, ju duhet të ndjeheni të lumtur për zgjedhjet që keni.

Robotët Forex që pretendojnë se kanë kaluar një seri provash të gjera, të cilat kanë prodhuar rezultate të kënaqshme, prandaj ato tregtohen si absolutisht efektive në prodhimin e fitimeve të qëndrueshme, mund të besohen. Sidoqoftë, cilat janë robotët kryesorë Forex duhet të vendoset nga ju pas shumë analizave dhe eksperimenteve të disa ofruesve të shërbimeve.

Robotë të besueshëm Forex

Për shembull, përgjigja e robotit të lartë Forex nuk është aq e drejtpërdrejtë; sidoqoftë, faktori më i rëndësishëm për t'u marrë parasysh këtu duhet të jetë ndryshimi kryesor midis manualit kundrejt sistemeve të automatizuara të tregtimit. Sidoqoftë, opsioni më tërheqës, pra, për tregtarin amator Forex, është të tregtosh me robotë të automatizuar Forex.

Duket se shumë tregtarë që kanë përfituar nga tregtimi duke përdorur mjetet tradicionale nuk pajtohen me robotët Forex; megjithatë, kur zgjidhni robotët kryesorë Forex për përdorimin tuaj, sigurohuni që keni burimin e duhur për informacion. Për shembull, TraderBinary ju ndihmon të zgjidhni robotin e duhur Forex dhe në fund të fundit ju ndihmon të bëheni një tregtar profesionist.

Ndoshta mënyra më e efektshme për të vlerësuar se cilat janë robotët kryesorë Forex janë të vizitoni dhe të pajtoheni në faqet e internetit me reputacion, ku rishikohen robotët kryesorë të Forex. TraderBinary është një sit i tillë që ju jep informacion të detajuar edhe për ofertat dhe zgjidhjet më të mira gjithashtu.

Opsionet Binare të Strategjive Themelore

Opsionet binare - Ari i tregtimit

Opsionet binare - Ari i tregtimit

Ndër shumë lloje të ndryshme të mallrave të përfshira si aktive themelore në tregun e opsioneve binare, një prej më të tregtuarve është ari. Shumica e tregtarëve e konsiderojnë atë jashtëzakonisht ...

Strategjitë e opsioneve binare: EUR / USD

Strategjitë e opsioneve binare: EUR / USD

Opsionet binare sjellin tek tregtarët e saj një shumëllojshmëri çifte të ndryshme monedhe për të tregtuar me aktivet themelore. Artikujt vijues diskutojnë strategji të thjeshta për tregtimin në EUR / USD ....

Strategjia e Tregtimit të Vargjeve të Opsioneve Binare

Strategjia e Tregtimit të Vargjeve të Opsioneve Binare

Opsionet binare mund të merren me një mori qasjesh të ndryshme në varësi të llojit të strategjisë që planifikoni të ndërmerrni. Artikulli vijues përshkruan ekskluzivisht strategjinë tregtare të IN / OUT ...

Arefarë janë mallrat?

Në terma të thjeshtë, mallrat janë lëndët e para të përdorura për të ndihmuar në jetën tonë të përditshme. Ne përdorim energji për ta mbajtur atë, metalet në

Arefarë janë mallrat?ndërtoni armë dhe mjete, dhe produkte bujqësore për ushqim. Këto - energjia, metalet dhe produktet bujqësore - janë tre klasat e mallrave, dhe ato janë blloqet thelbësore ndërtimore të ekonomisë globale.

Mallrat në përgjithësi plotësojnë kriteret e mëposhtme:

Tregtueshmëria: Do të thotë se duhet të ketë një automjet të vlefshëm investimesh për t'ju ndihmuar të tregtoni atë. Për shembull, një mall përfshihet nëse ai ka një kontratë të së ardhmes që i është caktuar asaj në një nga shkëmbimet kryesore, ose nëse një kompani e përpunon atë, ose nëse ka një fond të përbashkët që tregtohet si aksione në një këmbim.

Urani, i cili është një energji e rëndësishme mall, nuk gjurmohet nga një kontratë e ardhshme, por disa kompani specializohen në miniera dhe përpunimin e këtij minerali. Duke investuar në këto kompani, ju merrni ekspozimin ndaj uraniumit.

deliverability: Nafta e papërpunuar është e përfshirë sepse mund të dorëzohet në fuçi, dhe gruri përfshihet sepse mund të dorëzohet nga shina.

Likuiditetit: Commdo mall duhet të ketë një treg aktiv me blerësit dhe shitësit që transaksionojnë vazhdimisht me njëri-tjetrin. Likuiditeti është kritik sepse ju jep mundësinë për të hyrë brenda dhe jashtë një investimi pa pasur nevojë të përballeni me vështirësinë e përpjekjes për të gjetur një blerës ose shitës për letrat tuaja.

Rreziqet me investimin në mall

Investimi ka të bëjë me administrimin e rrezikut të gjeneruar kthime. Këtu janë disa rreziqe të zakonshme me të cilat përballeni kur investoni në mall dhe disa hapa të vegjël që mund të ndërmerrni për të minimizuar këto rreziqe.

Rreziku gjeopolitik me investime për mallra

Një nga rreziqet e mallrave është se burimet natyrore në botë janë të vendosura në kontinente të ndryshme dhe juridiksioni mbi këto mallra është i qeverive, ndërmarrjeve ndërkombëtare dhe enteve të tjera. Për shembull, për të hyrë në depozitat e mëdha të naftës që ndodhen në rajonin e Gjirit Persik, ndërmarrjet e naftës duhet të merren me vendet sovrane të Lindjes së Mesme që kanë juridiksion mbi këtë vaj.

Mosmarrëveshjet ndërkombëtare për kontrollin e burimeve natyrore janë mjaft të zakonshme. Ndonjëherë një vend pritës thjesht do të nxisë kompanitë e huaja të përfshira në këtë vend

Prodhimi dhe shpërndarja e burimeve natyrore.

Pra, si të mbroheni nga kjo pasiguri? Një mënyrë është të investoni në kompani me përvojë dhe ekonomi të shkallës. Për shembull, nëse jeni të interesuar të investoni në një kompani ndërkombëtare të naftës, shkoni me një me një rekord të vendosur.

Rreziku spekulativ me mallrat

Tregjet e mallrave, ashtu si obligacionet ose tregjet e aksioneve, janë të populluara nga tregtarët, interesi kryesor i të cilëve është që të fitojnë fitime afatshkurtra duke spekuluar nëse çmimi i një sigurie do të rritet ose të ulet.

Nëse tregtoni mallra, kontrolloni vazhdimisht tregjet, duke zbuluar sa më shumë që të keni mundësi se kush janë pjesëmarrësit e tregut, në mënyrë që të mund të bëni dallimin midis përdoruesve tregtarë dhe spekulatorëve.

Një burim që mund të kontrolloni është raporti i Angazhimit të Tregtarëve, i cili është dhënë nga Komisioni i Tregtimit të Ardhmërisë së Mallrave (CFTC).

Forex Brokers Shqyrtime

Forex Brokers Shqyrtime

Tregtimi në Forex ka një potencial të madh dhe përshtypja e përgjithshme është se nuk duhet të shqetësoheni shumë për nuancat që përbëjnë këtë formë të tregtimit. Fakti...

Karakteristika të rëndësishme për tu shënuar kur investoni në Forex

Karakteristika të rëndësishme për tu shënuar kur investoni në Forex

Tregu Forex përfshin monedha të mëdha të përdorura në të gjithë globin, dhe është thelbësore që tregtarët të mbajnë veten të azhurnuar në lidhje me tendencat e fundit në lidhje me tregun. Vendime të suksesshme në Forex ...

Na kontaktoni - Kushtet dhe rregullat - Rreth nesh - Politika e Privatësisë - Politika Cookie
-------------------------------------------------- ---------------------------
Paralajmërim i rrezikut të përgjithshëm: Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojë në humbjen e investimit tuaj. Si e tillë, Opsionet binare mund të mos jenë të përshtatshme për ju. Ju nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi të humbni. Para se të vendosni për tregti, duhet të merrni parasysh me kujdes objektivat e investimit tuaj, nivelin e përvojës dhe tolerancën ndaj rrezikut. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi përgjegjësi ndaj ndonjë personi ose entiteti për (a) ndonjë humbje ose dëmtim në tërësi ose pjesë të shkaktuar nga, që rrjedhin nga, ose në lidhje me ndonjë transaksion që lidhet me Opsionet binare ose (b) ndonjë drejtpërdrejt, indirekt, të veçantë , dëme pasuese ose të rastësishme çfarëdo.

LLOGARI DEMO FALAS $ 10.000