Na kontaktoni

Për të kontaktuar ekipin TraderBinary, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë. Përndryshe, ju mund të na dërgoni me email në [Email mbrojtur]

KomisionerInfoShpërblimLlogaria e hapur
Rishikimi i mashtrimit binar pasuritë: Mbi 100
Pagim: i pakufizuar
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: $1
Bonus falas 20 $Vizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
pasuritë: ✅ Mbi 100
Pagim: 95%
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: N 10 $
Us Bonus i Depozitave 100%Vizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
pasuritë: ✅ Mbi 100
Pagim: 82% për Standard, 90% për llogari VIP *
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: N 10 $
Us Bonus i Depozitave 50%Vizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
pasuritë: ✅ Mbi 100
Pagim: Deri në% 90
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: N 10 $
Welcome BonusVizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
pasuritë: ✅ Mbi 100
Pagim: i pakufizuar
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: N 10 $
$ 10.000 Demo Falas e PafundVizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
pasuritë: Mbi 160
Pagim: 30: 1 Shitje me pakicë & Deri në 1000: 1 Professional
Llogaria demo: po
Depozita e minuar: $ / € / £ 100
$ 100.000 Demo Falas e PafundVizitoni ndërmjetësin Lexoni shqyrtim
Na kontaktoni - Kushtet dhe rregullat - Rreth nesh - Politika e privatësisë - Politika Cookie
-------------------------------------------------- ---------------------------
Paralajmërim i rrezikut të përgjithshëm: Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojë në humbjen e investimit tuaj. Si e tillë, Opsionet binare mund të mos jenë të përshtatshme për ju. Ju nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi të humbni. Para se të vendosni për tregti, duhet të merrni parasysh me kujdes objektivat e investimit tuaj, nivelin e përvojës dhe tolerancën ndaj rrezikut. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi përgjegjësi ndaj ndonjë personi ose entiteti për (a) ndonjë humbje ose dëmtim në tërësi ose pjesë të shkaktuar nga, që rrjedhin nga, ose në lidhje me ndonjë transaksion që lidhet me Opsionet binare ose (b) ndonjë drejtpërdrejt, indirekt, të veçantë , dëme pasuese ose të rastësishme çfarëdo.

LLOGARI DEMO FALAS $ 10.000