Llogaritë demo: cilat janë ato dhe si të merrni një të tillë

Llogaritë demo: cilat janë ato dhe si të merrni një të tillë

Një llogari demo është thjesht një llogari praktike që do t'ju lejojë të tregtoni opsione binare pa rrezik. Ekzistojnë dy lloje të ndryshme - një që do t'ju lejojë të tregtoni brenda një demonstrimi specifik të dizajnuar platformë, tjetra e cila do t'ju lejojë të tregtoni në të njëjtën platformë saktësisht si tregtarët e tjerë. Lloji i demonstrimit që ofrohet do të jetë në diskrecionin e ndërmjetësit individual. Vini re se jo të gjithë agjentët ofrojnë këto llogari, kështu që mos u habitni kur hasni një ndërmjetës që nuk e bën.

Kur tregtoni me një llogari demo të plotë, duhet të jeni në gjendje të provoni të gjitha llojet e tregtisë. Dallimi i vetëm i vërtetë do të ishte që fondet e investimit janë vetëm fonde praktike dhe jo para faktike. Anydo para që fitoni nuk do të jetë e juaja për të mbajtur, ashtu si çdo para që humbni nuk do të dalë nga xhepi juaj. Kjo ju siguron mundësinë për të mësuar se si të bëni tregti Opsionet binare pa rrezik, pa asnjë shqetësim të vërtetë për fitimet dhe humbjet. Kjo nuk do të thotë që ju nuk duhet t'i kushtoni vëmendje këtyre gjërave, vetëm se asnjë para e vërtetë nuk do të shkëmbejë duar.

Ka mënyra të ndryshme për të bërë hapjen e një llogarie demo. Shumica e ndërmjetësve pyesni që disa shfaqje aktuale të interesit të shihen para se të ofroni një llogari demo për tregtarët. Në mënyrë tipike, kjo është në formën e të kërkuarit për një depozitë. Kjo nuk do të thotë që ju do të duhet të tregtoni me këto fonde, vetëm se llogaria do të duhet të financohet para se të furnizohet me një llogari demo. Nëse vendosni që nuk dëshironi të bëni tregti pas të gjitha, 100% e fondeve të depozituara duhet të jenë në dispozicion për të tërheqje menjëherë.

Meqenëse ndërmjetësit e opsioneve binare sigurojnë llogari demo për ata që shpresojnë se do të vendosin të qëndrojnë dhe të bëjnë tregti brenda platformës së tyre, këto llogari janë përgjithësisht të kufizuara në një shumë ose kornizë kohore të caktuar të dollarit. Për shembull, ju mund të pajiseni me 5,000 $ në fonde tallëse dhe pasi ato fonde të jenë zhdukur, demoja mbaron. Ju gjithashtu mund të pajiseni me fonde të pakufizuara, së bashku me një numër të caktuar ditësh për të praktikuar. Sido që të jetë, rregullat që lidhen me përdorimin e një llogarie demo duhet të bëhen të njohura përpara.

disa Opsionet binare ndërmjetësit reklamojnë llogaritë e tyre demo, të tjerët jo. Ju mund të keni nevojë të kontaktoni ndërmjetësi për të zbuluar nëse ky lloj i llogarisë është në dispozicion apo jo. Në rastin e plataformës së opsioneve binare, të gjithë mbajtësve të llogarive të Nivelit të Argjendit u ofrohet mundësia për të tregtuar me një demonstrim, sapo llogaria e tyre të jetë financuar. Kjo llogari nuk sigurohet asnjë detyrim për të tregtuar brenda platformës (format jo-demo) dhe fondet e depozituara janë në dispozicion për tërheqje në çdo kohë për aq kohë sa ato nuk janë përdorur në tregtitë aktuale.

Pse nevoja për një depozitë para tregimit të tregtimit? Me rritjen e popullaritetit të opsioneve binare ka ardhur një numër më i madh i tregtarëve që thjesht përdorin llogari demo për të strategji praktike dhe provoni sinjalet tregtare. Në mënyrë të drejtë për ndërmjetësit që dëshirojnë të shpenzojnë tërë kohën dhe energjinë e tyre për klientë seriozë, vetëm ata që me të vërtetë duan të provojnë platformën duhet të kërkojnë të përdorin një llogari demo.

Përgjigjet 3 te "Llogaritë Demo: Cilat janë dhe Si të Bëni Një"

Lini një koment

Na kontaktoni - Kushtet dhe rregullat - Rreth nesh - Politika e Privatësisë - Politika Cookie
-------------------------------------------------- ---------------------------
Paralajmërim i rrezikut të përgjithshëm: Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojë në humbjen e investimit tuaj. Si e tillë, Opsionet binare mund të mos jenë të përshtatshme për ju. Ju nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi të humbni. Para se të vendosni për tregti, duhet të merrni parasysh me kujdes objektivat e investimit tuaj, nivelin e përvojës dhe tolerancën ndaj rrezikut. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi përgjegjësi ndaj ndonjë personi ose entiteti për (a) ndonjë humbje ose dëmtim në tërësi ose pjesë të shkaktuar nga, që rrjedhin nga, ose në lidhje me ndonjë transaksion që lidhet me Opsionet binare ose (b) ndonjë drejtpërdrejt, indirekt, të veçantë , dëme pasuese ose të rastësishme çfarëdo.

LLOGARI DEMO FALAS $ 10.000