Udhëzues për Tregtimin e Opsioneve të Bazuara në Mallra

Udhëzues për Tregtimin e Opsioneve të Bazuara në Mallra

Comodimlidhjet janë një nga katër klasat kryesore të pasurive, me tre të tjerët janë aksione, monedhatdhe tregues. Mallrat shpesh shpërfillen nga tregtarët e opsioneve dixhitale, pasi pasuritë e tjera ndonjëherë ofrojnë pak më shumë dhunti dhe eksitim. Sidoqoftë, mallrat nuk duhet të merren parasysh pasi ato mund të ofrojnë mundësi të shkëlqyera fitimi. Ekzistojnë një mori variabël që mund të ndikojnë në ndjenjën e tregut dhe të ndryshojnë çmimet e mallrave.

Vitin e kaluar, rezervat dhe indekset ishin mjaft dinamikë në lëvizjen e tyre të çmimeve dhe të gjithë treguesit tregojnë shumë për të njëjtën gjë për të ardhmen e afërt. Për shkak të kësaj, çmimet e mallrave kanë qenë në lëvizje gjithashtu. Kur tregtoni aksione ose opsione dixhitale të bazuara në indeks, mos harroni të jepni një vështrim të mallrave. Vini re se fluturimi fluturues ose çmimet e indeksit mos tregoni automatikisht që çmimet e mallrave do të bëjnë të njëjtën gjë. Në fakt, ata shpesh lëvizin në drejtime të kundërta, duke shkuar plotësisht kundër njëri-tjetrit.

Kur merrni parasysh tregtinë e opsioneve dixhitale të bazuara në mall, ju do të keni mundësi të zgjidhni nga mallra të vështira ose të buta. Vështirë do të jenë mallrat që nxirren ose nxirren. Me këto lloj mallrash, totali i burimeve gjithmonë do të jetë i kufizuar. Një shembull i një malli të vështirë është flori. Mallrat e butë kërkojnë përpjekje njerëzore në mënyrë që të prodhohen. Këto do të jenë sende të tilla si gruri, kafja dhe misri.

Mallrat nuk shfaqen brenda natës. Kërkohet përpjekje për të prodhuar ose nxjerrë ato dhe kjo mund të zgjasë ca kohë. Për shkak të kësaj, çmimet e mallrave mund të mbeten të larta ndërsa niveli i furnizimit funksionon për të arritur kërkesën. Sidoqoftë, kur oferta është më e lartë se kërkesa, çmimet ka të ngjarë të bien. Naftë bruto është një shembull i shkëlqyeshëm i kësaj, pasi kërkon kohë që ky produkt të nxirret dhe të transferohet në treg. Kështu që vlera nuk ndikohet vetëm nga furnizimi dhe kërkesa, por edhe nëse sasitë janë apo jo të mjaftueshme për të përmbushur kërkesat aktuale.

Numri i mallrave të disponueshëm për tregti do të jetë më i vogël se ai i tjetrit klasa e pasurive. Për shkak të këtij fakti, disa tregtarë kanë frikë se mallrat mund t'u ofrojnë atyre më pak mundësi fitimi. E vërteta është se të jesh në gjendje të përqendrohesh në një grup më të vogël të pasurive mund të të lejojë të fitosh edhe më shumë para. Tregtimi i opsioneve dixhitale mund të jetë jashtëzakonisht themelore dhe e thjeshtë, por kjo nuk e mohon faktin se sa më shumë të njohur jeni Asetet, aq më i madh do të jetë potenciali i fitimit tuaj.

Një përgjigje për "Udhëzuesin për opsionet e tregtimit të mallrave"

Lini një koment

Na kontaktoni - Kushtet dhe rregullat - Rreth nesh - Politika e Privatësisë - Politika Cookie
-------------------------------------------------- ---------------------------
Paralajmërim i rrezikut të përgjithshëm: Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojë në humbjen e investimit tuaj. Si e tillë, Opsionet binare mund të mos jenë të përshtatshme për ju. Ju nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi të humbni. Para se të vendosni për tregti, duhet të merrni parasysh me kujdes objektivat e investimit tuaj, nivelin e përvojës dhe tolerancën ndaj rrezikut. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi përgjegjësi ndaj ndonjë personi ose entiteti për (a) ndonjë humbje ose dëmtim në tërësi ose pjesë të shkaktuar nga, që rrjedhin nga, ose në lidhje me ndonjë transaksion që lidhet me Opsionet binare ose (b) ndonjë drejtpërdrejt, indirekt, të veçantë , dëme pasuese ose të rastësishme çfarëdo.

LLOGARI DEMO FALAS $ 10.000