Përdorni Lajmet në avantazhin tuaj

Përdorni Lajmet në avantazhin tuaj

Opsionet Binary janë me të vërtetë një ndërmarrje emocionuese që lejon fitime të shpejta në një kohë shumë të shkurtër. Sidoqoftë, si mund të maksimalizoni rezultatet tuaja në mënyrë që të përmirësoni fundin tuaj? Një mënyrë e mundshme është të njihemi që tregjet në mënyrë që të fitojnë një pasqyrë të asaj që ka të ngjarë të shpaloset.

Një nga mënyrat më të mira për të përdorur lajmet në avantazhin tuaj është të zgjidhni disa pasuri kryesore që ju interesojnë dhe të mësoni rreth tyre përmes azhurnimeve financiare të disponueshme në media të shumta. Për shembull, një nga asetet më të përfolura është EUR / USD pair.

Ndikohet nga faktorë të panumërt që bashkëveprojnë shpesh për të krijuar rezultate të ndryshme. Si euro ashtu edhe dollari ndikohen nga një numër i madh faktorësh, përkatësisht raporte ekonomike që lëshohen rregullisht. Prandaj, një nga gjërat e para për t'u njohur me të është kalendari ekonomike.

Kjo i referohet orarit të lëshimit të raporteve të shumta që përfshijnë shumë të dhëna të rëndësishme që ndikojnë në kursin e këmbimit të monedhës. Sidoqoftë, jo të gjitha raportet janë krijuar në mënyrë të barabartë, që do të thotë se disa do të ndikojnë në monedhën menjëherë ndërsa të tjerët do të kenë vetëm një ndikim delikate.

Së pari dhe më e rëndësishmja, ndryshimet në normën e interesit kanë një efekt shumë të fortë në kurset e këmbimit, duke e bërë atë një nga temat më të diskutuara në mediat financiare. Kur një bankë qendrore, siç është Rezerva Federale, rrit normat e interesit të SH.B.A.-së, në thelb është forcimi i politikës monetare dhe zvogëlimi i sasisë monedhë të disponueshëm në treg.

Kjo krijon një situatë në të cilën furnizimi është i kufizuar, duke shkaktuar një rritje të vlerës së monedhës ndaj bashkëmoshatarëve të saj. Në një rast të tillë, është mirë të ndiqni lajmet në mënyrë që të zbuloni se kur një njoftim i tillë ka të ngjarë të bëhet dhe të planifikoni tregtitë tuaja në përputhje me rrethanat. Mos harroni, EUR / USD i saj, që do të thotë se një rritje e vlerës së dollarit ndaj euros do të ulë këtë palë, duke e bërë një opsion "të ulët" më të përshtatshëm.

Një shembull tjetër është Raporti i pagave jofarmike të SHBA. Raporti detajon numrin e vendeve të reja të punës të krijuara (ose të humbura) gjatë muajit të kaluar dhe pothuajse gjithmonë ndikon në dollarin sipas rezultateve të tij. Për shembull, kur janë krijuar një numër i vogël i vendeve të punës në muajin e kaluar, dollari mund të dobësohet ndaj euros, veçanërisht nëse Eurozona ka treguar rezultate më të mira në të dhënat e veta.

Në këtë situatë është më mirë të vendosni një opsion "të lartë" në EUR / USD, që do të thotë se euro do të forcohet ndaj dollarit. Duke pasur një vështrim në parashikimet para botimit të raportit do të ofroni disa indikacione se si do të ishte më mirë të tregtoni, por mbani në mend se ato mund të jenë të pasakta në kohë.

Mos harroni, është më mirë të përqendroheni në disa asete kryesore dhe më pas të shtoni më shumë pasi të keni një kuptim më të mirë të tregut. Tregtimi i lajmeve është një mënyrë e shkëlqyeshme për të bërë parashikimet tuaja më të sakta dhe është një mënyrë e mirë për të rritur të ardhurat tuaja.

Lini një koment

Na kontaktoni - Kushtet dhe rregullat - Rreth nesh - Politika e Privatësisë - Politika Cookie
-------------------------------------------------- ---------------------------
Paralajmërim i rrezikut të përgjithshëm: Tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku dhe mund të rezultojë në humbjen e investimit tuaj. Si e tillë, Opsionet binare mund të mos jenë të përshtatshme për ju. Ju nuk duhet të investoni para që nuk keni mundësi të humbni. Para se të vendosni për tregti, duhet të merrni parasysh me kujdes objektivat e investimit tuaj, nivelin e përvojës dhe tolerancën ndaj rrezikut. Në asnjë rrethanë nuk do të kemi përgjegjësi ndaj ndonjë personi ose entiteti për (a) ndonjë humbje ose dëmtim në tërësi ose pjesë të shkaktuar nga, që rrjedhin nga, ose në lidhje me ndonjë transaksion që lidhet me Opsionet binare ose (b) ndonjë drejtpërdrejt, indirekt, të veçantë , dëme pasuese ose të rastësishme çfarëdo.

LLOGARI DEMO FALAS $ 10.000